marți, 1 iunie 2010

Să-i zicem…Eva

Il căuta în fiecare “el” pe care îl întâlnea. Ochii îi erau grei şi obosiţi căci nu mai ţinea minte de câte ori îi ţinuse închişi strâns, pentru a se deconecta de tot ce însemna lumea de afară. Ea avea propria lume...acolo unde conceptul de TIMP se împletea cu cel de ETERNITATE iar eternitatea pierdea in NEMURIRE. Acolo unde AICI însemna un loc infinit, fără bariere şi orizonturi, fără coordonate exacte şi busole ce ar putea măsura punctele cardinale. Cardinale îi erau doar trăsăturile ce făceau din ea un om special.

Ii căuta atingerea în fiecare mângâiere ce îi atingea faţa netedă. Şi respiraţia i se tăia de fiecare dată când îşi amintea că nici o lume întreagă, nici tot curentul electric nu pot genera suficientă energia pentru a crea acea senzaţie ce obişnuia să îi încâlzească obrajii.

Cutreiera cu paşi repezi orice loc de aducea a el. L-a găsit? Păstrăm legătura!

3 comentarii:

Anonim spunea...

salut! foarte fain, desi e putin cam complicat, nu? :)

QED spunea...

Eva s-a indragostit. E pozibil sa nu fie Adam? :)

Cetateanul Popescu spunea...

Buna Dreea,

sunt un blogger brasovean (cetateanulpopescu.blogspot.com), cu atitudine pro-liberala. Incercam, impreuna cu Lilick (lilick-auftakt.blogspot.com) sa organizam intalniri regulate intre noi, bloggerii si comentatorii de blog din Brasov (dar nu numai), cu oameni politici liberali, locali si de la centru. Primul pas - pentru care iti scriu - este sa organizam o prima intalnire intre noi, in care sa punem la punct detaliile viitoarelor blogmeeturi liberale. Este vorba de o intalnire in care sa vedem cati suntem, unde ii putem primi pe oaspeti, ce tematici am dori sa abordam etc. Te intereseaza sa participi?

Daca da, te rog scrie-mi pe adresa cetateanulpopescu@gmail.com. Poti sa spui ce-ti doresti, pe cine iti doresti sa intalnesti, disponibilitatea ta, temele preferate etc. In functie de raspunsurile primite voi reveni cu detalii.

Daca nu te intereseaza deloc, te rog sa ignori acest mesaj.

Daca nu te intereseaza, dar ai prieteni pro-liberali in atitudine, anunta-i. Poate ei vor fi interesati.

Multumesc,
Cetateanul Popescu