sâmbătă, 19 decembrie 2009

Artificii


Te credeai mic? Cum de nu ştiai că poţi acoperi tot cerul? Cum de nu ştiai că poţi lumina multe vieţi? Cum de nu puteai vedea în spatele limitelor impuse doar de tine?


Te laşi doborât de solul rece. Eşti înfipt în pământ, ai rădăcini adânci ce nu vor deloc să devină mobile. Te ghidezi după soare deşi nu te-ai întrebat niciodată “Oare ce se ascunde în spatele norilor?”.


Vrei să spun ce am învăţat recent? Te asemeni unor artificii. Ai în tine culoarea stelelor, porţi imprimată în tine o lumină ce poate înrobi bolta cerească. Zâmbetul tău reprezintă sunetul de dinaintea exploziei de sentimente si....BOOOOOOMMMM!!! Tot cerul zâmbeşte!


Lasă-i pe ceilalţi să fie flacăra ce, odată atingându-te, va deveni principala sursă de avânt. Transformă-te într-un joc de lumini, alege-ţi propriile culori....inventează-le chiar.

Eu de curând am aflat ca nu ERAM ceea ce ERAM cu adevârat. Acum chiar sunt un foc de artificii şi...am învăţat că pot să zâmbesc în poze.

O zi faina

8 comentarii:

Hudini spunea...

:) imi place mult ..prea multe alte cuvinte nu mai gasesc ... :*

Hudini spunea...

...hm...deci ...nici nu stiu ce sa mai zic ...sweet, e prea putin...dragutz, e prea putin...frumos ...poate, dar parca nici asta nu ajunge ...minunat...ar merge dar parca tot nu poate exprima ce am vazut io ....hmm cred totusi ca, desi limba romana este vasta, nu are un cuvant pentru a descrie ce ai scris ... parerea mea

dreeandreea spunea...

:)))) haaaaaaaaaaaaaaaaa

Bogdan spunea...

frumos scris. Un curcubeu de cuvinte.
Toti ar trebui sa invatam ca putem atinge cerul. Si ca putem sa aducem putina culoare in viata gri a altor oameni

dreeandreea spunea...

da...unii oameni nu ai idee ce potential ascund in ei! Suntem capabili de muuuuuuulte lucruri..trebuie doar sa vrem!

Marius Ola spunea...

Bănuiesc că te referi la libertatea spiritului. Da, nu trebuie lăsat închis într-o carapace. El va fi în stare să se asemuiască cu o artificie care zâmbeşte pe cer:)

dreeandreea spunea...

da, poti spune ca ma refer si la libertatea spiritului. let it flow, you know? Si ma refeream si la puterea fiecaruia de a face fata unei rutine care omoara incet...spiritul, cum spuneai tu!

.uleţ spunea...

:X