luni, 7 decembrie 2009

Zbor de fluturi

Intinde-ţi aripile. Lasă-ţi încet greutatea corpului în voia vântului, lasă-l să te poarte unde vrea el. Inchide-ţi pleoapele grele şi învaţă să vezi prin simţuri. Lasă aerul rece să îţi taie respiraţia, uită de norme, uită de gravitaţie, uită de probleme.

Uită de tine. Uită că ai suferit odată, uită că ai renunţat de multe ori, uită că ai un trecut. Lasă rafalele de vânt să te rostogolească, fă-te pierdut. Regăseşte-te…pierde-te din nou. Ia-ţi avânt de pe solul rece si înfruntă orizontul. Lasă libertatea să îţi trimită fiori pe spatele încordat. Relaxează-te. Invaţă să zâmbeşti.


Zboară. Lasă rutina în spate, învaţă să îţi trăieşti fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Nu-ţi fie frică de căzături…deşi ele iţi vor tăia elanul pentru câteva momente, îţi vor întări aripile înzecit. Increde-te în forţele proprii, mergi pe drumul tău şi tinteşte sprea cea mai ridicată altitudine.

Pluteşte. Lasă-ţi corpul greoi să leviteze, lasă-l să se mişte in bătaia vântului lin sau a uraganului ce vine ameninţător. Lasă rutina…fă ceva neaşteptat. Surprinde-te pe tine, crează-ţi o amintire frumoasă. Profită de viaţă!

Fotografie: Silviu ( http://hudini-silviu.blogspot.com )

14 comentarii:

Hudini spunea...

d3x Minunat. inca o data savurez fiecare cuvant din ce ai scris aici...Life is wonderful...ma inclin cu respect

dreeandreea spunea...

Multumesc...da...life is wonderful ( a lalal alalla ) :))

Catalin spunea...

da imi place felul in care privesti viata mai nou si optimismul care usor usor lasa pesimismul, caracterictic tie, in umbra. felicitari

dreeandreea spunea...

da deci multumesc domnule corobana! Mereu am zis ca este cazul sa ma schimb...acum trec la fapte. :D

Catalin spunea...

ai luat atitudine. bun bun. ramane de vazut la ce va duce :) sper ca la ceva bun

Bogdan spunea...

Da, are dreptate catalin, emani optimism. Foarte misto scris. Doar ca putini stiu sa traiasca asa cum ai descris tu in randurile de mai sus

dreeandreea spunea...

Bogdan :
Pai...mereu am considerat ca "fericirea nu e o destinatie..este un mod de a trai" Si pana la urma...avem decat o singura viata. Cred ca devine al naibilor de frustrant sa te trezesti la o varsta si sa iti doresti sa fi facut toate lucrurile pe care ai ezitat atata timp sa le faci. Si totusi sa fie prea tarziu.

Marius Ola spunea...

Eu cred că o tai-tai până la urmă în Burkina Fasso sau cum dracului îi mai spune la America:)

Marius Ola spunea...

PS: Fain şi plin de spirit textul tău:)

dreeandreea spunea...

Multumesc grandpa!! Haaaaaai...nu-mi spune ca nu esti multumit de politica romaneasca :))

Marius Ola spunea...

Sunt absolut, eminamente în clar, empiric, spiritual, total lămurit de modul în care se face politică în România... Not!

alibus spunea...

frumos indemnul tau :)

dreeandreea spunea...

@ Grandpa: hai sa emigraaaaam

Alibus: Multumesc :D

solo spunea...

"Învaţă să zâmbeşti"! I'll vote for that..prea fain post :))