miercuri, 30 decembrie 2009

Doliu

Doare uneori. Când închizi ochiii, când simţi pe mâna ta cicatricea mâinii ce obişnuia să o susţină. Când priveşti pe vizor şi vezi că cel de te surprindea deseori cu un trandafir a încetat să îţi mai calce pragul. Când vezi că şi-a găsit fericirea în alte braţe, privind alţi ochi, sărutând alte buze şi paşind pe alt drum. Obişnuiaţi să mergeţi pe acelaşi drum, îţi aduci aminte? Asta până când s-a format o răscruce, tu ai ales partea dreaptă şi, deşi ai puţin mai mult de ocolit, vei ajunge la aceeaşi fericire.

Obişnuiaţi să aveţi aceleaşi visuri. Le împărtăşaţi până la ultima suflare şi, când venea vorba să vă treziţi, săreaţi la alt vis. Chicoteaţi sub plapumă când deveneau stupide, plângeaţi amândoi când deveneau tragice şi ştergeaţi amândoi cu buretele când deveneau exagerate.

Obişnuiaţi să dormiţi în acelaşi pat, vă amintiţi? Când tu dormeai iar celălalt, grijuliu din fire, te învelea cu partea sa de aşternut, acoperindu-ţi faţa somnoroasă. Tu vorbeai în somn iar el povestea la micul dejun. Te tachina mereu dar nu ezita niciodată să te sărute de Bună dimineaţa sau de Noapte bună.

Acesta este postul cu care îmi iau adio de la anul 2009. Este ceea ce las în urma acestui an. Este punctul pe care îl pun după o propoziţie care a durat sute de zile. Este doliul pe care am încetat să îl mai port de acum. Este Noul meu an fericit. Să aveţi si voi parte de unul!

11 comentarii:

Hudini spunea...

sper ca noul an sa iti aduca fericire si multa dragoste. e bine ca incerci sa te dezlegi de trecut ..e cel mai bine ..traieste acum! si nu regreta nimik. eu am invatat ca totul e trecator, nimik nu e facut sa tina la vesnicie..nici banii, masina sau alte valori de genu asta..nici viatza, nimic..dar cel mai mult conteaza sufletul, dragostea si linistea sufleteasca si toate astea in prezent..trecutul a fost nu il poti schimba, viitorul nu il cunosti..
Ma inclin cu respect

Catalin spunea...

cu adevarat bine zis. Un an nou fericit si scuze..

dreeandreea spunea...

Multumesc. Orice sfarsit implica si un inceput! Al meu incepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))

Cheeprey spunea...

Sărbători fericite și un an nou mai bun!

dreeandreea spunea...

Multumesc Cheeprey...si tu sa ai parte de un an nou fericit!

Rappa_ru' spunea...

La multi ani, toate cele bune, multa sanatate, fericire si impliniri alaturi cei dragi Andreea:)

Marius Ola spunea...

Un an nou şi cum vrei tu să fie îţi doresc nepoţico:)

dreeandreea spunea...

Multumesc mult. Un an fericit tuturor!

Sandra. spunea...

Cât de frumos ai scris. :)
Şi eu acum încep un nou început :))

dreeandreea spunea...

multumesc. iti doresc mult succes:)

Cristina spunea...

Multumesc frumos pt urari!>:D< un an plin de impliniri, fericire si sanatate! [scuze pt intarziere]