vineri, 6 noiembrie 2009

Caută-mă tu...


Dragoste…un cuvânt care poate lua 1000 de sensuri, pe care toţi îl căutăm pe 1000 de drumuri, pe care toti îl râvnim 1000 de nopţi, pe care toţi îl trăim 1 dată (spune lumea).
Dar, până la urmă, la ce se rezumă verbul “a iubi”?
Sincer, nu ştiu dacă definiţia din DEX m-ar ajuta cu ceva. Nu cred că ceva atât de abstract poate avea o definiţie logica ce poate fi înţeleasă de toată lumea. Defapt, nu cred că poate exista o definiţie deloc.
Si la un moment dat te trezeşti cu sentimentul că e posibil să te fi i îndrăgostit. Defapt, simptomele ar fii fluturii în stomac, starea aeriană şi…şi nenumăratele minute petrecute pe pernă în aşteptarea somnului. Asta să fie? Sau e mai mult?

Cum rămâne cu sentimentul că dintr-o dată gravitaţia dispare şi simţi că pluteşti pe un noruleţ pufos?!
Cum rămâne cu “day dreaming”-ul care te face să decolezi de pe Terra spre planete ştiute numai de tine?
Cum rămâne cu plimbările prin parc într-o toamnă geroasă, când numai foşnetul frunzelor uscate mai distrage atenţia?
Cum rămâne cu îngeraşii de zapadă făcuţi după o lungă cautare a unui petic de zăpadă neatins?

Nu ştiu câţi dintre voi vă declaraţi “nişte fericiţi” pe plan sentimental…defapt nu ştiu câţi dintre voi măcar căutaţi ceva similar cu iubirea. Nici nu m-aş mira. Oricum iubirea a încetat de mult să mai fie o prioritate pentru unii.
Cât despre mine, pe mine mă depăşeste situaţia. M-am săturat să te caut. Caută-mă tu!

9 comentarii:

Rappa_ru' spunea...

Nu stiu daca poti spune prea multe despre dragoste...ea se simte...si asta e tot ce conteaza...desi nu putem spune prea multi ca suntem impliniti si fericiti pe plan sentimental, cred ca fiecare dintre noi a iubit din tot sufletul cel putin o data...asa ca...nu iti pierde speranta;)...o data si o data va veni si soarele la tine:)...toate cele bune:)

Bogdan spunea...

Imi place incheierea. Foarte buna!

dreeandreea spunea...

multumesc :D

Marius Ola spunea...

Bine, iubirea nu se aseamănă cu sentimentul de a fi indrăgostit. E ceva mult mai puternic. Poate pleca însă şi de acolo. A iubi este ceva mult mai puternic. Când iubeşti simţi momente de fericire:)

Bogdan spunea...

@ marius: Ai dreptate.Intai te indragosteti, dupa care iubesti. Asta este ordinea. Iubirea este ceva mult mai profund. Din pacate, pentru multi este overrated

.uleţ spunea...

Haaaa,încă n+am citit pentru că am vrut să încep cu lăudarea logo-ului ! E funnyyyy :D:D:D şi inspirat!

.uleţ spunea...

Da,am vazut un comment GEN "f tare cum ai incheiat" ..DAA,si mie incheierea imi place cel mai mult.
Cat despre subiectul tau, eu nu stiu ce e iubirea,adica nu am definitii,doar pareri personale. De exemplu, eu cred ca iubirea nu e ceva brut de care sa iti dai seama din prima: ba,daca fac asta inseamna ca iubesc.Nu. E o combinatie de multe chestii frumoase ale lumii asteia in care traim. E un Univers..

Anne spunea...

frumoasa postarea ta, felicitari :)

Daniel spunea...

frumos articolul...doar ca mi se pare un pic subestimat chiar si sentimuntul pe care il ai cand te indragostesti(care e diferit de cel cand iubesti, cum mai spunea cineva). Agitatia aia superficiala e muult mai mult decat fluturi in stomac si day-dreaming si ingeri in zapada...bv pt incheiere