marți, 17 noiembrie 2009

Mii de scuze

Ai o zi proastă. Defapt, fiecare zi e una proastă. Te trezeşti cu gândul că a mai venit o zi…ce rahat! N-ai tragere de inimă să te îmbraci şi să porneşti la drum. Iţi vine să îţi pui plapuma în cap până în ziua când…ei bine, când te va înţelege cineva.
Lasă, o să vină şi vremea mea, îţi spui în timp ce tragi pe tine geaca groasă. Dar nici tu nu crezi cuvintele astea.
Dar părul? Uff…iar o să râdă de părul meu. Mă întreb ce nume o să îmi pună azi…dar lasă, au ei idei destule.
Si deschizi uşa în timp ce mâna îţi rămâne blocată timp de 2 secunde pe clanţa rece.
Ajungi în faţa liceului şi oftezi adând. “Ei bine, acu-i acu”. Urci scările şi ajungi în faţa uşii cu pricina. După o gură adâncă de aer, găseşti curajul şă intrii.
E in regulă, nimeni nu se uită la mine.
Asta până când diva din ultima bancă bufneşte în râs într-un mod fals şi zgomotos. A zis ceva de geaca ta. Tu n-ai auzit decât “ca mamaie” şi “penibil”. Ce ai făcut tu să meriţi asta??

Cu această ocazie vreau să îmi cer scuze tuturor persoanelor marginalizate vreodată de mine. Chiar de nu sunteţi mulţi, nu meritaţi asta. Imi imaginez, abia acum, ce chin groaznic este să nu fii acceptat. Eram copilă, mi se părea amuzant să zic anumite lucruri. Acum îmi vine să intru în pămând de ruşine. Nu ştiu câti dintre voi o să citiţi asta, dar celor care o faceţi, vă doresc NUMAI BINE!!!
Iar pentru voi, cei care în continuare sunteţi cum eram eu, vă dedic din tot sufletul acestă melodie…pe mine videoclipul ăsta m-a făcut să realizez anumite lucruri.
http://www.youtube.com/watch?v=dwvqE8S4D8c

Hai...o zi buna!

7 comentarii:

Marius Ola spunea...

vezi că poţi să pui melodia cu tot cu vidioclip direct pe blog
te duci la vidioclip si exista in drepta o secţiune numita embeded
dai copz pest la tot ce e in chenar si la tine cand postezi pe editati HTML dai paste si apare vidioclipul
aranjeazăţl cum vrei dan din când în când câte un preview:)

În rest am şi eu o geacă care arată ca pe vremea lui bunicu. Şi, ca să nu se mai râdă de freza mea, mă tund relativ periuţa:)

dreeandreea spunea...

:) merci..data viitoate cand postez un video asa o sa fac!

Dan Gheorghe spunea...

viata poate fi frumoasa clipa de clipa. chiar si dimineata, cand iti vine sa-ti pui plapuma-n cap. imi place cum scrii. imi aminteste de adolescenta mea, demult trecuta, cand treceam prin aceleasi intrebari. fara raspuns pe atunci. cu timpul, raspunsurile au venit. dar nu erau mereu cele pe care le asteptasem. in fine, asta-i viata...

Bogdan spunea...

Parca vorbesti dintr-un film american cu adolescenti. Din pacate ai dreptate. Si eu eram asa uneori, faceam misto de oricine!

Se facea insa si de mine misto, si probabil ma razbunam pe altii!

Catalin spunea...

3DD rules. In rest, o sa-ti zic eu cateva pe messenger. :)

dreeandreea spunea...

this ain't no american movie. e realitatea. Dar asa suntem construiti ca oameni...asta e adolescenta. Important este sa stii sa depasesti stadiul si sa te maturizezi.

Rappa_ru' spunea...

Wow...asta da confesiune...frumos:)...si tot foarte frumoasa este si tema de aici...se pare ca nu am mai trecut de ceva vreme:D...ma scuzi...timpul nu imi permite sa fac cam tot ceea ce as dori eu...dar gasim noi o solutie:)...toate cele bune:)