vineri, 27 noiembrie 2009

Random loveSi se întâmplă uneori ca, din întâmplare, plictiseală sau glume, lucruri speciale să se întâmple. Nu ştii cum, nu ştii de ce …tot ce poţi descrie este sentimentul călduţ pe care îl simţi în interiorul tău, ce contrastează puternic cu frigul de afară. E frumos, cum să nu dar…cine se aştepta? Te ia pe nepregătite, făcându-te să te minunezi şi tu de ironia destinului. Te face să regreţi toate zilele în care credeai că numai în poveşti şi în filmele de dragoste siropoase exista un HAPPY ending.

Revenind, pentru a mia oară, la vorba lui Peter Pan, am început să îmi schimb concepţia despre lume, în general. “De fiecare dată când spui că zânele nu există, o zână moare”. Si, vreau să spun că acum sunt convinsă că zânele există (metaforic vorbind)…dar asta nu le aduce înapoi la viaţă pe cele deja pierdute. Ok…poate vă întrebaţi ce tot aberez eu aici…e mult mai simplu decât pare. De fiecare dată când spuneţi că un lucru nu vi se va intâmpla niciodată, omorâţi o şansă ca acel lucru să se întâmple. Pesimismul îmi este, în oarecare măsură, o trăsătură …dar este educabil. Incet încet voi învăţa să am mai multă încredere în mine.

Cât despre lucrurile care se întâmplă atunci când te aştepţi cel mai puţin…lăsaţi-vă surprinşi!

8 comentarii:

Marius Ola spunea...

Da, unele lucruri te pot "plesni" călduţ peste inimă şi pot să influenţeze impulsurile de zâmbet:)

Bogdan spunea...

Dragostea nu se cauta. Dragostea te gaseste ea pe tine. Si daca am iubi pe cine am vrea noi, ar fi lipsit de magie.

Felicitari pentru fluturasi:D

dreeandreea spunea...

eee Bogdan...cale lunga pana la dragoste :)) multumesc

si tie grandpaa >:D<

Anna spunea...

LA MULTI SI FERICITI ANI!
Sa ai parte de Bine, Frumos, armonie, impliniri, belsug, pasiune, noroc, spor in toate si... multa sanatate!

Ovidiu spunea...

Pentru inceput La Multi Ani si tot tacamul de cele bune :P ... iar ceea ce este in acest post e un lucru adevarat , ce l`am trait pe propia piele , ura , mahnire , posomorare poate chiar si pesimism dar intodeauna e mult mai frumos sa zambesti , sa incerci si ai sa ajungi acolo unde trebuie din multe puncte de vedere. Ambitie , curaj si sa nu fi delasator probabil sunt cele mai importante.

PS: Pesimistul este doar un optimist suparat. :D

dreeandreea spunea...

optimism suparat :) asta mi-a placut. asa e. trebuie sa luam cat mai mult de la viata. pacat ca viata nu este mereu o balanta echilibrata. unora le ofera prea mult..unora prea putin!

Cat despre urari...multumesc frumos :*

Rappa_ru' spunea...

Bine punctat:)...toate cele bune si un la multi ani intarziat cu toate urarile de bine...ti-am lasat eu un mesaj pe mess, dar nu stiu sigur daca a ajuns, asa ca mai bine sunt acum sigur:)

dreeandreea spunea...

multumesc multumesc! >:D<