luni, 11 ianuarie 2010

DND.. .am băut!


Invârte sticla...la naiba, nu la mine iar! De ce eu din nou? Nu puteaţi şi voi să mai luaţi o gură din sticla care, în loc să îmi asigure o noapte lipsită de probleme, îmi aduce aminte încet, încet de toate lucrurile pe care vroiam să le uit? Mai bea o cană, mai îneacă un vis. Mai goleşte o sticlă fără ca la fundul ei să găseşti şi fundul problemelor tale. Dar poate în următoarea...nu, nici acolo!
Mă ridic...mă clatin...în stânga trecutul, în dreapta viitorul. Dar cum râmăne cu prezentul? Mă aşez, îmi găsesc stabilitatea după care tânjesc de două decenii..dar nu, nu am stare. Mă ridic, deschid geamul şi încep să ţip...oamenii de jos se uită amuzaţi. Nu, ei nu mă înţeleg, nu au cum, niciodată nu s-au îmbătat cu sentimente, ei încă se mai îmbată cu apă!
Mă gândesc dacă e o idee bună să ies afară să iau aer...de multe ori am fost axfisiată oricum, de multe ori au încercat să ma îngrădească oricum. Puţină libertate? Dar oare sunt în stare? Pot merge pe picioarele mele? Oare balustradele mă vor susţine? Oare am nevoie de ele oricum? O să ies, măcar decizia asta să o iau singură.
Dar treptele neclare nu mă lasă să fiu liberă pe deplin. Imi e greu, alunec. Mă ridic, a fost decât un obstacol, probabil că mâine o să îi resimt râzbunarea. După câteva căzături, hotărăsc să mă întorc. Pot spune că am fost liberă? Vom vedea mâine. Pot spune că am învăţat ceva? Nu, nu mă mai îmbăt, o să consum sentimente moderat!

8 comentarii:

Marius Ola spunea...

Ar fi ideal să coinsumi sentimente moderat, dar nu cred că se poate întâmpla aşa. E bună câte o beţie de sentimente din când în când, dar să fie d-alea bune:)

.uleţ spunea...

Imi place cum ai imbinat o actiune reala si exterioara cu interioarele mintii tale,e realist si romantic in acelasi timp ;))
i reeaally like it! stii sa extragi frumosul.

dreeandreea spunea...

multumesc marius...nu prea poti sa le consumi moderat cand se vand numai la sticle de 1 litru :)
Merci ancuta...tot romantic vorbind, voi ati fost pilonii mei de rezistenta!

soby_slk spunea...

Te asteptăm și pe tine. Dacă vrei să vi click pe imagine și lasă un comentariu.

http://www.noitrei.net/2010/01/10/special-blogmeet-bra%C8%99ov-17-ianuarie-2010/

Hudini spunea...

cu alcoolu (sentimentele) e rau..dar fara el (ele) e rau de tot..

dreeandreea spunea...

nu chiar...si fara el(e) merge treaba...uneori chiar pe roate:)

Hudini spunea...

rare ori ca pe roate ..si pentru putin timp.. zic io ..adica parerea mea ..dnd am baut! :))

Bogdan spunea...

Cum imbini tu realul cu fantasticul.
Hai trec toate. Hope'n'cioane!