vineri, 22 ianuarie 2010

....a nins peste noi....


A nins peste noi...cu fulgi reci ce ne-au acoperit pielea caldă. Va fi o primăvară târzie...şi momentul în care părticele de suflet voi înflori va merita aşteptarea.


A nins peste noi...cu fulgi grei ce ne apasă umerii obosiţi. Se preling prin părticele de piele neacoperite şi se topesc uşor, făcându-ne să tânjim după zilele de vară în care am da orice pentru un strop de apă rece.


A nins peste noi... cu fulgi nehotărâţi şi aiuriţi. Dacă fulgii ar avea voinţă, oare câţi ar ateriza pe pragul meu? Oare câţi s-ar topi atingându-mi pielea şi câţi ar îngheţa de tot?


Si între timp doi fulgi pufoşi îmi ating fruntea...rămân acolo în timp ce eu ţin ochiii întredeschisi de teama viscolului de afară. “Ironic, le spun eu, mi-aţi încălzit sufletul.”


Foto : Silviu

7 comentarii:

Hudini spunea...

Daca as fii un fulg de nea ..stiu sigur unde as vrea sa aterizez..si nu as vrea sa ma topesc niciodata..oricat de cald ar fi ..locul in care vreau sa aterizez..
Cel mai cald anotimp pentru mine este si va ramane iarna.. cel mai curat, cel mai frumos..

Frumos

Ma inclin

dreeandreea spunea...

Sunt sigura ca si Honey impartaseste preferinta ta :)

Marius Ola spunea...

Frumos poem. O ninsoare care aminteşte de vară, vara din suflet:)

PS tehnic: Poţi să link-uieşti către blogul lui Silviu. E o chestie acolo care scrie link. Selectezi un cuvânt sau o frază din text şi apeşi link unde adaugi adresa celui link-uit. Sorry pentru intervenţie:)

dreeandreea spunea...

haha.multumesc bunicule...experienta de blogger! Merci, asa am facut!

star spunea...

Impresionant.

agi spunea...

superb...ma faci sa-mi schimb parerea despre iarna

dreeandreea spunea...

iarna e frumoasa. al naibilor de friguroasa (cel putin asta) dar e frumoasa!